بستن پاسیو با توری و نصب توری درحیاط خلوت با توری فرنگی گالوانیزه
انوع توری های مورد استفاده جهت بستن توری در پاسیو :
توری فرنگی گالوانیزه:
توری فرنگی در صنعت های مختلفی مورد استفاده قرارة می گیرد و دارای کیفیت و مقاومت بالایی در برابر باران های اسیدی و رطوبت دارد ، توری فرنگی به لانه زنبوری و یا شش ضلعی نیز معروف می باشد .
در صنعت ساخت و ساز :
به منظور حصار کشی در محوطه های مختلف شامل ساختمان ، برج ها ، فرودگاه ها ، ترمینال ها ، بزرگراه ها و جاده ها کاربرد فراوانی دارد که علاوه بر استحکام بالا دارای ظاهری زیبا نیز می باشد .
توری فرنگی در ساختمان سازی به منظور ایجاد محافظ جهت جلوگیری از سقوط مصالح ، دور ستون ها ، سیمانکاری ، استحکام دادن به دیوارهای ساختمانی ، حصارکشی محیط و باغچه کاربرد دارد.
توری های فرنگی جهت عایق کاری سقف سوله ها در هنگام ساخت نیز استفاده می شود .
از جمله مزایای این توری ها می توان به ابعاد استاندارد ، ضد آب بودن ، چشمه های متنوع ، مقاومت بالا و ظاهر مناسب اشاره کرد .
توری حصاری یا فنسی :
این نوع توری در قطر ها و چشمه های مختلفی تولید می شوند که با بافته شدن مفتول های فلزی به هم ساخته می شوند در صورتی که از نوع گالوانیزه آن استفاده شود در برابر رطوبت و عوامل محیطی عمر طولانی مدتی خواهد داشت .
استفاده از توری فنسی جهت بست پاسیو به علت وزن بالا و هزینه گرون تر و همچنین نیاز به شاسی کشی و خرید آهن نسبت به توری های فرنگی توصیه نمی شود .
کاربرد این توری بیشتر جهت حصارکشی و فنس کشی باغات و تعیین مرز زمین های کشاورزی ،مراقبت از دام ها ، حفاظت از منابع آب و دکل های برق ، زمین های ورزشی و مراکز نظامی می باشد .
برای بستن توری در پاسیو یا حیاط خلوت از چه نوع توری میتوانیم استفاده نماییم ؟
روش اجرایی بستن پاسیو با توری چگونه است ؟
سیم مفتول مورد استفاده نیز بایستی گالوانیزه باشد تا بعد ها دچار زنگ زدگی نشود تا باعث جداشدن زود هنگام توری ها شود .
قبل از بستن توری در پاسیو چه نوع کارهایی را می توانیم انجام دهیم ؟
در پاسیو هایی که دیواره های داخلی آن از سنگ کار شده است ممکن است دچار ریزش و یا ترک شده باشند به همین منظور جهت مقاوم سازی آنها از پیچ و رولپلاک نما استفاده میکنم تا در آینده دچار سقوط سنگ نشویم .
اما در صورتی که دیواره داخلی از سیمان باشد به منظور حفظ ظاهر محیط پاسیو میتوانیم اقدام به رنگ آمیزی نما کنیم ، در این روش قبل از اجرای رنگ در صورت وجود برق سه فاز در ساختمان جهت شستشوی نما از واترجت استفاده میکنیم تا هر گونه کثیفی و پوسته را از روی نما جدا کند و بعد از آن اقدام به زدن زیر کار و آستری و رویه می نماییم .