درخواست و پیگیری اجرا



رنگ آمیزی نما و 7 ویژگی مهم در انتخاب رنگ مناسب جهت رنگ کاری نمای ساختمان

اجرای رنگ امیز ی نما بدون داربست و با روش راپل

رنگ امیزی نما  برای ساختمانها و برج های مسکونی و اداری علاوه بر زیبا تر شدن ظاهر نمای ساختمان  تاثیر به سزائی بر روحیه ساکنین ساختمان نیز دارد .
از آنجایی که برای هر بیننده ای  کیفیت و زیبایی چهره نمای ساختمان در درجه اول خود نمایی می کند کافی است جهت نائل آمدن به این خصوصیات ظاهری که از اولویت خاصی نیز برخوردار است ، از ابزارهای مناسب جهت رسیدن به  این نیاز مهم استفاده نماییم.
 به منظور افزایش کیفت و همچنین بالا بردن ماندگاری رنگ بر روی نمای ساختمان از بهترین رنگ هایی  که در بازار موجود هستش استفاده نماییم تا بتوان با بهره گیری از این رنگ ها علاوه بر رسیدن به یک زیبایی منحصر به فرد به خصوصیات دیگر منطبق بر شرایط استقرار آن ساختمان دست پیدا کنیم.
جهت ماندگاری بیشتر رنگ نما قبل از شروع کار می بایستی سطح زیر کار عاری از هر گونه دوده و گرد و خاک باشد .

به همین منظور با شستشوی نما توسط دستگاه واترجت کل سطح نما را جرم زدایی می نماییم تا آماده اجرای پرایمر زیر کار و بتونه کاری شود .

یکی از تفاوت های اجرای رنگ امیزی نما نسبت به نقاشی داخلی ساختمان این است که بایستی توسط افرادی که دارای مهارت کافی در این زمینه می باشند صورت پذیرد چرا که اجرای نا صحیح کار باعث می شود که ماندگاری رنگ کمتر شده و علاو ه بر آن باعث پوسته شدن رنگ نما بعد از مدتی می شود. 




جهت رسیدن به یک زیر کار مناسب قبل از اجرای رنگ آمیزی نما چه کاری باید انجام دهیم ؟

در رنگ آمیزی نمای ساختمان برای اینکه بتوانیم به یک زیر کار مناسب دست پیدا کنیم بخصوص که نمای ساختمان  قدیمی باشد نیازمند شستشوی نما با دستگاه کارواش صنعتی  و برداشتن لایه  پوسته زیرین می باشد و در ادامه درزها و ترک ها را با بتونه مخصوص ترمیم می نماییم اما در صورتی که ساختمان دارای نمایی نو باشد با زیر سازی و پرایمر سطح زیر کار را آماده رنگ کاری مینماییم.
دوام و پایداری رنگهای نمای بیرونی ساختمان  بسته به نوع کیفیت آنها تا 15سال نیز ماندگاری دارند.
بهترین زمان برای اجرای رنگ امیزی نمای ساختمان  در فصل بهار و تابستان می باشد ، چرا که گرمای هوا  موجب خشک شدن بهتر و کامل تر رنگ می شود .
نقاشی نما و رنگ کاری نمای ساختمان اگر به صورت رنگ بندی های مدرن و کلاسیک طراحی و اجرا شود حس  خوبی را انتقال خواهد داد.
پس برای نقاشی نمای ساختمان خود حداکثر سلیقه خود را در انتخاب رنگ مناسب به کار بگیرید تا حس متفاوتی از محیط زندگی خود داشته باشید.
نوع رنگی که شما برای نمای ساختمان خود انتخاب می کنید بسیار مهم خواهد بود چرا که اگر شما رنگی با کیفیت پایین انتخاب کنید و بعد از مدت کوتاهی عوامل طبیعی مثل باران و برف رنگ نما شما را خراب کند دیگر شما راهی جز رنگ آمیزی مجدد نما نخواهید داشت و هزینه نگهداری نما را نیز افزایش می دهد ، پس در انتخاب نوع رنگ نمای ساختمان خود از بهترین رنگهای موجود در بازار استفاده کنید.




رنگ مورد استفاده جهت اجرای رنگ آمیزی نمای ساختمان باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟

1. به دلیل اینکه رنگ نمای ساختمان در معرض تابش مستقیم نور خورشید می باشد می بایستی که از  مقاومت بالایی در مقابل اشعه خورشید برخوردار باشد.
2. رنگ های نمای ساختمان به دلیل اینکه در نمای ساختمان با شرایط جوی مثل باران و برف به طور مستقیم درگیر هستند، باید هم نمای ساختمان شما را زیبا کند و هم یک عایق رطوبت خوب باشند.
3. رنگ نمای ساختمان به دلیل این که جهت زیبایی در نمای ساختمان به کار می رود ، بایستی بتواند آن ظاهر و زیبایی را که در هنگام اجرای رنگ نما داشته است تا سال ها پس از اجرا در نمای ساختمان حفظ کند.
4. رنگ نمای ساختمان باید دارای چسبندگی و دوام قابل قبولی باشد زیرا اگر رنگ نمای ساختمان پس از اجرای رنگ آمیزی نمای سیمانی در مدت کوتاهی دوام و چسبندگی به سطح زیرین خود را از دست بدهد، پوسته شده و نمای ساختمان شما را نه تنها زیبا نخواهد کرد، بلکه چشم هر بیننده ای را آزار خواهد داد.
5. رنگ نمای ساختمان ها می بایست دارای ویژه گی های متعدد دیگری هم باشد، که یکی از این ویژ گی ها عدم رنگ پریدگی است ، معمولا در ساختمان های زیادی مشاهده کرده ایم که پس از اجرا، رنگ نمای ساختمان شروع به تغییر رنگ می کند و رنگ ابتدایی که هنگام اجرا شاهد آن بوده ایم به مرور کیفیت خود را از دست خواهد داد.




6. از دیگر ویژگی های رنگ های نمای ساختمان این است که باید در برابر گرد و غبار و دوده و ذرات معلق در هوا مقاومت قابل قبولی داشته باشد ، یعنی رنگ نمای ساختمان می بایستی که آنتی استاتیک باشد تا در مقابل دوده و گرد و غبار مقاومت خوبی از خود نشان دهد  و با عدم جذب ذرات معلق در هوا، طراوت و شادابی خود را تا سالها پس از اجرا رنگ نما حفظ خواهد کرد.
7. همچنین  رنگ نمای ساختمان جهت نقاشی نما باید دارای خاصیت کشسان و یا الاستیک باشد، 
چنانچه یک رنگ نمای کشسانی و یا رنگ نمای الاستیک در نمای ساختمان شما اجرا گردد و با توجه به خاصیت الاستیسیته خود در برابر ترک های ساختمان انعطاف پذیر خواهد بود و تا حد زیادی از بروز و نمایش ترک های سطح زیر رنگ نما جلوگیری می کند.
نکته مهم در انجام رنگ امیزی نما با این گونه رنگ ها ، نحوه چگونه اجرا کردن آن می باشد .
 رنگ نمای کشسانی می بایست حتما با ضخامت استاندارد اجرا گردد تا بتواند در مقابل ترک های نمای ساختمان انعطاف پذیر باشد.
چنانچه در اجرای رنگ نمای کشسانی و یا رنگ نمای الاستیک دقت به خرج داده نشود و استانداردهای اجرایی این نوع رنگ رعایت نگردد ، در مقابل ترک های نما ساختمان از خود مقاومت و انعطاف نشان نخواهد داد و پس از کوچکترین ترک خوردگی سطح زیر کار بر روی رنگ نمای ساختمان شما هم مشاهده خواهد گردید ، لذا حتما می بایست جهت اجرا  از پیمانکار حرفه ای رنگ نمای ساختمان استفاده کنید.
در ضمن رنگ نمای ساختمان شما هم باید دارای استانداردها و تاییدیه های فنی مربوط به الاستیک بودن محصول باشد.
هرگز جهت رنگ آمیزی نمای ساختمان عجله نکنید و پس از تحقیق بهترین پیمانکار و مجری رنگ نمای ساختمان و همچنین بهترین رنگ نمای ساختمان را انتخاب کنید ، پیشنهاد ما استفاده از رنگ نیوکالر می باشد .




8. استفاده از رنگ های بافت دار :
رنگ بافت دار نما معمولا به رنگ هایی گفته می شود که دارای غلظت بالایی هستند و هنگام اجرا  رنگ آمیزی نما  و داخل ساختمان ، پیمانکار رنگ می تواند با ابزارهای خاص بافت های متفاوت ایجاد کند. مثل نمای دیاموند تیس و یا نمای گلدن تیس، در اصل هیچ گاه محصولی به اسم رنگ بافت دار نداریم و این یک اصطلاح عامیانه است و به دلیل اینکه پیمانکار رنگ ساختمان قادر است با ابزار آلات متفاوت بافت ها و تکسچرهای مختلف در نمای داخلی ساختمان و یا نمای خارجی ساختمان ایجاد کند به همین دلیل این محصولات به رنگ بافت دار معروف شده اند.
رنگ ها و پوشش هایی که با غلظت بالا تولید می گردند جهت ایجاد تکسچر در نمای داخلی ساختمان و همچنین نمای خارجی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند، بنابراین به ناچار ما هم از واژه رنگ امیزی نما با رنگ بافت دار در این مقاله استفاده خواهیم کرد.
رنگ های بافت دار در نقاشی نما به دلیل غلظت و ایجاد بافت در نمای ساختمان و یا در نمای داخل ساختمان قادر هستند خطاهای زیر کار را بپوشانند ، خصوصا در نمای خارجی ساختمان به دلیل اینکه معمولا سطح زیر کار جهت اجرای رنگ امیزی نما پلاسترهای سیمانی هستند،
اما جهت داشتن سطح زیبا و کارایی لازم باید جهت خرید رنگ بافت دار نما و یا جهت اجرای رنگ بافت دار نما همیشه دقت و  وسواس لازم را به خرج داد زیرا چنانچه رنگ های بافت دار به صورت استاندارد اجرا نگردند پس از مدتی امکان پوسته شدن و جدا شدن از سطح زیر کار را دارند.

مزایای رنگ های بافت دار در رنگ آمیزی نما

1- ایجاد زیبایی منحصر به فرد نما : ما همواره با مشکلات زیادی در اجرای رنگ آمیزی نما  مواجه هستیم ،  رنگ های بافت دار این قابلیت را دارند که بعد از اجرا با ایجاد افکت ها و تکسچرهای مختلف که می توان خلق کرد ، ضمن اینکه ناصافی سطح زیر کار را پوشش می دهند و یک نمای زیبا و متفاوت با دیگر نماها را شاهد باشیم.
2- سرعت بالای اجرا: رنگ بافت دار نما به شما کمک می کند سرعت اجرا را در رنگ آمیزی نمای ساختمان بالا ببرید ، این رنگ را می توان به صورت پاششی اجرا کرد و در این روش سرعت اجرا در حد قابل توجهی بالا خواهد رفت .
شرکت ارتفاع کاران لوتوس با بیش از 8سال تجربه مجری نقاشی نما و رنگ آمیزی نما بدون داربست ، آماده خدمت رسانی به شما هموطنان عزیز می باشد.

خدمات رنگ آمیزی نمای ساختمان  شامل :

شستشوی نما - رنگ کاری نمای سیمانی - نمای  آجری - نقاشی ستونها و ابزار های نما - رنگ امیزی قاب ها و پنجره های نما - پیچ و رولپلاک نما
 
 

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی


نظر شما

نظرهای شما و پاسخ های ادمین

ارتباط از طریق شبکه های اجتماعی

mobile     ارتباط مستقیم